Gebakken pompoen schijven

Nodig:
1 pompoen
2 eetl. olie
peper, zout en kerrie
parmezaanse kaas

Pompoen schillen, ontpitten en in schijven van ca. 1 cm dik snijden. Bestrooien met peper, zout en kerrie en bakken in de hete olie tot ze zacht zijn (ca. 10 min.). Al ze bijna klaar zijn bestrooien met parmezaanse kaas. Direct serveren.
Als de pompoen van te voren 2 tot 3 minuten in de magnetron wordt gelegd gaat het schillen veel makkelijker en zijn de schijven ook sneller gaar.

Bijgerecht, maar ook heel lekker als extraatje bij de lunch

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: